Nije bezazleno
56

Otkriveno zašto je suprug Kourtney Kardashian hitno hospitaliziran, nije mogao ni hodati

I. B.
Stanje Travisa Barkera otkrio je izvor blizak muzičaru (Foto: Instagram)
Stanje Travisa Barkera otkrio je izvor blizak muzičaru (Foto: Instagram)
Travis Barker, suprug Kourtney Kardashian, ove sedmice je hitno prevezen u bolnicu što je kod njegovih obožavatelja izazvalo zabrinutost. Sada je poznat i razlog šta se dogodilo 46-godišnjem bubnjaru grupe Blink-182.
Podsjetimo, na fotografijama zabilježenim u Los Angelesu, Travisa su na nosilima prevezli u bolnicu, a tu je i Kourtney koja se nije odvajala od svog partnera kojim se vjenčala ovoga maja.

Nakon što je njegova 16-godišnja kćerka pozvala pratitelje na svom Instagramu da se pomole za njenoga oca, obožavatelje je to dodatno uznemirilo, pa su željno isčekivali da dobiju vijesti o muzičaru.

Kako prenose strani mediji, sada je poznato da je Travis dobio pankreatitis - upalu guštarače, zbog čega je i zadržan na liječenju.

Izvor blizak Barkeru otkrio je kako se muzičar "žalio na bolove i grčeve te da je jedva mogao hodati", što je razlog zašto su ga na nosilima unijeli u vozilo hitne pomoći. Sugerisao je i da bi za to stanje uzrok mogla biti kolonoskopija koju je Barker nedavno radio.

Inače, pankreatitis ima prilično neugodne simptome, a oni često obuhvataju jake bolove u stomaku, mučninu i povraćanje.

Travis je trenutno u bolnici podvrgnut novom načinu ishrane, a liječnici rade na ispitivanju ozbiljnosti njegovog stanja.

Muzičar je neposredno prije odlaska u bolnicu objavio i zabrinjavajuću poruku, a tada je na svom Twitteru napisao: "Bože, spasi me".

Ipak, nije poznato da li je to povezano sa njegovim stanjem. Neki su objasnili kako je moguće i da se radi o nazivu pjesme "God Save Me", koju je nedavno predstavio Barkerov blizak prijatelj Machine Gun Kelly, a čiji je album on producirao.