"Bože, spasi me"
0

Travis Barker na nosilima prevezen u bolnicu, podijelio i zabrinjavajuću poruku

I. B.
Kardashian i Barker vjenčali su se u maju ove godine (Foto: Twitter)
Kardashian i Barker vjenčali su se u maju ove godine (Foto: Twitter)
Travis Barker, 46-godišnji bubnjar grupe Blink-182 i suprug Kourtney Kardashian hospitaliziran je u Los Angelesu, a obožavatelje je zabrinuo i porukom koju je neposredno prije podijelio na svojim društvenim mrežama.

Uz Barkera koji je odveden na nosilima bila je i njegova supruga, a koja se od bubnjara ni na trenutak nije odvajala, prenosi TMZ.

Iako još uvijek nije otkriven tačan razlog zašto je završio u bolnici, Travisove obožavatelje dočekala je i njegova objava a koja je mnogima izgledala zabrinjavajuće.

"Bože, spasi me", kratko je napisao.

Ipak, neki su objasnili kako je moguće da se radi o nazivu pjesme "God Save Me", koju je nedavno predstavio Barkerov blizak prijatelj Machine Gun Kelly, a čiji je album on producirao, stoga mnogi nisu sigurni da li se iza ove poruke krije nešto ozbiljnije.

Na mrežama se oglasila i Barkerova 16-godišnja kćerka Alabama, koja je crnom fotografijom zamolila svoje pratitelje da "upute svoje molitve" za njenog oca.

Alabama se oglasila na svom Instagramu
Alabama se oglasila na svom Instagramu

Travis je sklon čestim nesrećama. Godine 2018. završio je u bolnici zbog krvnih ugrušaka u rukama, a patio je i od ozbiljnije bakterijske infekcije - celulitisa. Također, godinama unazad, učestvovao je i u avionskoj nesreći gdje je poginulo šest osoba, a on zadobio opekline trećeg stepena.

Svoju partnericu, Barker je zaprosio u oktobru 2021. na plaži u Montecitu u Kaliforniji, a ranije ove godine vjenčali su se na zadivljujućoj ceremoniji u Portofinu u Italiji, slaveći tri dana s porodicom, prijateljima i bliskim ljudima.