Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De nije valjda dragi klixe 😂
citam ovo i pitam se kakav je osjecaj kad ne moras misliti svaki dan kako prezivjeti,kad ne noras brinuti imas li hrane u frizideru ili kako ces platit racune,valjda mora da je fino
I ja sam najstariji muški potomak krune Bosnae, ali stvarno ne volim da o tome pričam i ne bih da me novinari maltretiraju. Radije ću ovako u ponedeljak na posao za malu platu, da sačuvam privatnost. Siguran sam da me današnji vlastodršci ne bi prihvatili, a lično ni ja ne bih da moram da ih viđam svakodnevno. Zato, podanici moji, ostajem među vama.
Nikad nije ni pripadala tamo tuksi a ni onaj njen glupan.Eto im Oprah sad pa neka uživaju.
Njemu je 39, njoj 42. Klixe, Klixe...
ne mogu, stvarno