Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto bi se kod nas reklo kontroverzni biznismen
Sućut porodici, mir pokojniku. Greška mu je samo što nije došao u BiH, kao projekat neke nevladine organizacije, kakav diplomata ili ekselencija, te biznismen koji sve može. Ovdje nikad pao ne bi, jer je ovo zemlja Čaruge i ekipe, gdje se ovakve stvari začas pretvore u viši cilj, te prikažu nacionalnim interesom od općeg značaja, te projektom na koji su oni što nas ko ne vole ljubomorni." KAO BRANKOVIĆEV VOZ ZA NAPAČENOG BOŠNJAKA, VOZ KOJIM IDEMO U EU, JOŠ GA I FEDERALNA TV PROJEKTOM NAZVA ".
Sa 62 godine zavrsio karijeru. Ebo takav zivot
Ovako finog čovjeka napadate cccc
Incognito Johnson, bas diskretno ime
U njegovoj celiji znao je svatko da mu organizam zahtijeva slatko
OD NJEGA JE KAŽU UČIO MIRZA HAJRIĆ, BOŠNJAĆKI MAG ZA INVESTICIJE U MAGLU I DIM. DIO SARAJEVSKE ŠKOLE KOJA SE RUKOVODI KRILATICOM " SVE ZA NAPAĆENOG MALOG BOŠNJAKA, KOJEG NIKO NE VOLI I NE RAZUMIJE ", A U PRAKSI SAMO PREVARA, KORUPCIJA, BLUD I ZAVIST OD KOJIH BI I DREVNI BORĐIJA VRTOGLAVICU DOBIO.
Šteta što je umro, vjerovatno bi došao i kod nas i pojedincima bi se predstavljao k'o "Arap" i "Rus" , eh to bi bio spektakl :)
Big Time Rush ce tuziti Gustava Rocka isto sto ih krade kroz ugovore :D valjda neko zna ko su :P
Backside Boys su moji najomiljeniji.
Joj Hamo vidi mu gloove