Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerima cim smetas proglase te za pedofila,silovatelja ili te proglase za teroristu i dođu u tvoju zemlju da donesu "demokratiju"
Uopce ne vjerujem da je on bio takav sudeci po cinjenicama upravo iz ovog slucaja. Njih dvojica bi samo htjeli dobro da zarade pa blate mrtvog covjeka.
Jeli Michaelu iko rekao dok je bio živ da je dalabu😀
Paaa,jest on malo bio...onako,da kažem čaknut.I zadnjih godina me prepado stalno,izgledo je ko zombi.Al zato ga mogu slušati,u svaka doba.Nikad niko neće moć zapjevat ko on.Pa još ka bi ono vrisni..ma joj😁
@Nepredvidiva Mrzio je biti crnac. Ostvarila mu se zelja i postao je bjelac. Nadam se da je dobio izlged koji je zelio. RIP
Kasno Marko na Kosovo stiže