Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeko Erko?
Gledaj Pjanketa...k'o 'specijalni izaslanik visokog predstavnika'. Plus soljica...!!
To je taj primitivni i nazadni mentalitet. Nek' svi vide kol'ko jO pOorO imOoom.
Ko je primitivan? Kad budeš desetinu čovjek kao on onda se javi. Lično ga poznajem od rođenja. Dječko ima jako dobre roditelje i familiju. Odgojen je kako treba i posjeduje zavidnu kulturu. To što je uspješan a tebi smeta, nije njegov nego tvoj problem. Uradi nešto od života, svima su šanse iste, samo ih treba iskoristiti.
@klimbim Ne smeta meni ništa. Ne znači da nisam itekako uspješan u životu i poslu koji radim ako nisam zvjezda instagrama. Zašto? Zato jer me boli neka stvar šta će neko misliti o meni. Pouka svega je da živiš svoj život za sebe a ne za druge.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Ako ste planirali ostvariti bilo kakvu karijeru za to će vam biti potrebna neka od društvenih mreža." - to mozda hani hadzinakazić samo. niko od ovih ostalih nije napravio karijeru zato sto ima neku od drustvenih mreza
@ser_oliver jah eto u bosni jala brat dobija medijsku paznju a u americi samo cijenjeni matematicari i fizicari? a hana je napravila karijeru takvu da je osigurala sebi egzistenciju i lagodan zivot
Smanjujem lajkove kome treba. Cijena, prava sitnica.Javite mi se na instagram i zapratite me.
Zovem se Popušlić Rahman, ima slika gdje berem maline.
Goniči lopte, umjetnici koji rade sa drogom, razgolicene nemoralne djevojke....
Samo pratim Jalu brata na svim društvenim mrežama, njegovu sliku imam kao desktop pozadinu na mobitelu, tabletu i PC-u, njegove pjesme su mi postavljene kao ton zvona i kao ton alarma... U slobodno vrijeme čitav tekstove njegovih pjesama i analiziram ih, pokušavam dokučiti životne istine koje su pažljivo utkane u nih. Jala, hvala ti što postojiš i što ovom surovom životu daješ toplinu.
Ja imam njegovu tetovažu
@JohnDer ja imam tetovazu njegovog lika preko ledja, a buba preko prsiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hebo vas Maja Berović
Sve dok se naslovnica bude posvecivala hali i bubi, bit cemo gdje smo trenutno
Biti poznat na instagramu je isto kao biti bogat u monopolu.
@xzibitstolac isto tako i od monopola hahahaha