Odlučila reagovati
49

Oglasila se žena koju su britanski mediji proglasili ljubavnicom princa Williama

I. S.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Markiza od Cholmondeleyja Sarah Rose Hanbury, koju su britanski mediji proglasili ljubavnicom princa Williama, odlučila je reagovati na navode o njihovoj navodnoj aferi.
Naime, mnogi od njih su objavili kako bi razlog dugog odsustva Kate Middleton iz javnosti mogao biti taj što je Sarah ostala trudna s Williamom, nakon čega je princezino zdravlje postalo narušeno.

Sada je Sarah putem svojih advokata poručila da su glasine da je imala aferu s Williamom u potpunosti lažne. Ovi tračevi su se počeli širiti još 2019. godine, kada su kada su tabloidi pisali da je on prevario Kate dok je bila trudna.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Sarah se ranije bavila manekenkstvom. S 23 godine je potpisala ugovor s modnom agencijom Storm. Nakon toga je kratko vrijeme bila istraživačica za konzervativnog političara Michaela Govea.

Ona se 24. juna 2009. godine udala za Davida Cholmondeleya, sedmog markiza od Cholmondeleyja. Zaruke su objavili dva dana ranije. Imaju troje djece - sinove Alexandera i Olivera te kćerku Iris.

Podsjećamo, jučer su se pojavile navodne nove fotografije Kate Middleton snimljene u trgovini. No, mnogi ljudi smatraju kako su i one fotošopirane.