Da li se oporavila?
21

Kate Middleton navodno viđena u trgovini u pratnji princa Williama

N. C.
Kate Middleton (Foto: EPA-EFE)
Kate Middleton (Foto: EPA-EFE)
Posljednjih sedmica kraljevska porodica je u centru pažnje zbog "nestanka" iz javnosti Kate Middleton. Britanski mediji navode kako je princeza viđene u trgovini u pratnji princa Williama.

Kate je svoje prve korake ka povratku službenim angažmanima napravila odlaskom u svoju omiljenu trgovinu.

Nakon operacije abdomena princeza od Walesa se nije pojavljivala u javnosti, a ni njeni bliski saradnici je nisu vidjeli ni čuli neko vrijeme.

Međutim, nepoznata osoba javila se The Sunu te tvrdi da je vidjela Kate u trgovini te je navela da je princeza bila sretna, opuštena i zdrava te uz supruga, princa Williama.

Princezu i princa Williama osoba je vidjela u lokalnoj trgovini domaćih proizvoda u blizini njihove rezidencije u blizini dvorca Windsor.

U januaru je Kensingtonska palata objavila iznenađujuće saopćenje u kojem se navodi da Middleton (42) ima planiranu operaciju abdomena i da će ostati u bolnici dvije sedmice.

Potom je objavljeno da princeza od Walesa neće nastaviti svoje kraljevske dužnosti sve do poslije Uskrsa. Otkako je puštena iz bolnice, izvor tvrdi da su Kate posjetile samo dvije osobe - kralj Charles III i kraljica Camilla.