Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li ove žene za nešto drugo sposobne osim biti paraziti i onda lika koji je te cijelo vrijeme hranio tužiti i oduzimati imovinu koristiti vlastitu djecu u svojim mentalno poremecenim radnjama i na kraju moraš polaživota provesti po sudu zbog glupače zato što ona misli da si joj ti dužan obezbjediti da uziva do kraja života na tudji racun i takve su sve 99%a zasto je zakon takav skrojen to mi nimad nece biti jasno.
Objavili su sigurno na oglasnoj ploči. Nisu joj obavezni javljati.
Ona zmija, on mungos. Tuk na luk.
I ova je pojedena, samo joj još nisu saopštili iz njenog tima. Mungosa finansira lav.
Dovoljno je pročitati "bivša supruga Gorana Ivaniševića". To joj je titula, je li ona šta u brak uložila ili je samo trošila pare?