Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da probamo zamislit Bakira i hanumu mu Sebiju na plastičnim stolicama kako umazani do lakata tamane janjetinu u Kovačevića u Jablanici ...! ! !
Najbolja ona slika gore gdje sjedi za stolom. Oni kos*oki oko njega jedu, piju, svako gleda svoja posla. Ono niko ga nije ni prepoznaoo:))))
reklama
Nas konobar bi GA zapalio za 2 Marke na racunu Garant :-)
Čuj supu od svinjetine jeo, eto kakav je on musliman.
Zasto se tako naivno nasjeda jeftinim propagandnim trikovima? Ovo je i ucinjeno da bi se najnaivnije naivcine 'odusevile'? On je najvece razocaranje politicke ljevice u Americkoj istoriji. Zasto nesto ne ucini za gladne i bijedne i ratom opustosene kada je vec proglasen 'najmocnijim covjekom planete.'
Kod nas bi pojeo cijelu hobotnicu za 6 dolara....razliku bi narod namirio... #dilfa sory
E jade samo za 6$,ma ja shvatam nema se para,tuga
Car!
Kako smo Vas nekad lijepo bombardirali baš...
@unmibh Svaka čast braca baš si me nasmijao na sabahu.
A da probamo zamislit Bakira i hanumu mu Sebiju na plastičnim stolicama kako umazani do lakata tamane janjetinu u Kovačevića u Jablanici ...! ! !
nek se i on najeo paščetine
Tom Vijetnamu nikad nije trebalo skinut sankcije, sa najvecom svireposcu su ubijali sunardnike iz Juznog Vijetnama samo zato sto nisu zeljeli da se priklone komunizmu. Koliko god je Bush bio desnicar toliko nije dobro bit i lijevicar poput ovog Obame.
Zanimljivo da izbjegli Vijetnamci ne traze da im komunisticka banda ne plati veliku odstetu za svo zlo sto im je nanjela.
Joj, Obama "ljudino" , izvini nisam te prepoznao!
neka se navikava