Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta joj je? Normalna je bila donedavno...
I sta ce ovolike kamere u kuci? Pa i ja bi ih razbio.
dajte kakav link od "glumice"...da vidim jel zna posao :)))))
http://www.***.com/view_video.php?viewkey=1175225321
a cojek joj je TITOO.
Jel ovo opet ona sto aplauzira iz medjunozja ???? :-))))
ja imam snimak na kojem se ševi
Hahahaha, kakva je ovo vijest, pa nije ovo njen "najgori" snimak :P
Zašto plavuša baca seno na pešački prelaz? - Da nahrani zebru! Kupale se dve plavuše i kaze jedna: - Daj mi dodaj šampon. Kaže druga: - Pa šampon je kraj tebe. Ona prva će na to: - Pa znam, al na njemu pise za suvu kosu, a meni je mokra! Šta se dogodi kad jedna plavuša trči prema drugoj? - Razbije se ogledalo. Idu dve plavuše ulicom i kaže prva: - Vidi onog psa s jednim okom! Druga plavuša prekrije rukom jedno oko i kaze: - Gde, gde? Zašto plavuša ima jednu punu i jednu praznu čašu vode pored kreveta? - Možda će biti žedna, možda neće.
Tamnokose zakon
Ma, zakon, Dijasporko !!!
ovaj video uradak pokazuje koliko čovjek, u ovom slučaju, muškarac (ortiz) može biti odvratan. svjesno je stavio kamere nadajući se kako će ova napraviti neki gaf, koji će on potom iskoristiti na sudu u svrhu potraživanja para. odvratan lik. a čak ova i da pije, ne bi bilo ništa čudno s obzirom na spodobu kraj koje živi. sličan video uradak na klixu sam gledao kad je muškarac isprovocirao histerično ponašanje žene u autu i onda to objavio na videu. žene čuvajte se govana, puno ih je, pazite s kim ulazite u vezu.
Treba pazljivo birati nogu na koju cemo nagaziti.
kako si virtualna drugarice. taman čitam tvoj komentar žene su zakon. pa mi pade na pamet da znaju i one nekad biti zeznute. p.s. u svakom slučaju barem pet puta su bolje od nas muškaraca kad se sve izvaže. NE TUČU. pozdravi kindera.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)