Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican glumac steta sto je postao narkoman i alkoholicar.
Opet ništa?
Procitah lektiru od teksta i na kraju nista nije navedeno kao uzrok smrti. Hebi se klix
Kad komplet tekst pročitaš shvatiš da tu nešto nije u redu. Sat prije smrti bio čist, valjda od droga/ili droge, kao da nije bio u alkoholisanom stanju. Analiza krvi na fentanil ili met potpuno ok, na druge droge nije izvršen test ? Nepotpuno analiziranje ? Namjeran previd ili pak, podmuklo ubistvo u zataškavanju ? Pa još uvijek MOĆNA AMERIKA nije riješila ubistvo JFK, a da riješi tamo nekog, Mathew Perry, hajde bogati, ima vremena.
Jao clickbaita, autore ubije se
Cekaj, ako se drogirao, zasto se narkoman uopste spominje vise??? Kao, mi treba nesto da suosjecamo??? Hajte molim vas
Clickbait, klasični.
Iznenadno je prestao uzimati drogu i to ga je ubilo. :D
Šta je navedeno?
navedeno je da je bio cist ko suza, al eto nekad dao izjavu u nekom glasilu koja veze nema s njim. poenta je da ovim narucenim clancima zeli se prikriti da je covjeka fajzer treci booster doceko ko kec na desetku.
@lalachini naivko, vjeruj da vecina inteligentnih ljudi su upravo skolovani i nacitani. a to sto ti nemas vremena za siru edukaciju jer mislis da je dovoljno sto cujes na tvu i procitas u mainstream medijima, to pokazuje da ipak si pravi naivko