Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije namjenjena onima koji su čitali.Totalni promašaj glumaca jedino sto donekle paše je Gandalf ,lik stranca u droncima. Sa vilenjacima su u.... motku,veze namam koja je ona sprdnja od Galadrijel ,a sa Sauronom ....fakat ne znam koji sam vrag gledala.
I dalje je serija sranje..nije teško sranje ali jeste lagano sranje..
LOTR gledam svake godine a ovo ne mogu ni sezonu da zavrsim
Da li ovo iko gleda?
U nastavku Sauron se izjasnjava kao gay, klekne na koljeno sa dignutom pesnicom u znak podrske BLM, ali mu Gandalf ne uzvraca ljubav, jer on voli mladjahne deckice, pa stoga Sauron odlucuje zapocetu strastvenu sado-mazo vezu sa Sarumanom iz ciste osvetoljubivosti iako mu se Saruman gadi jer je biseksualac...