Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sheili Miyoshi je ocigledno vrhunac zivota bila veza sa Obamom, pa odtud ovo ne damsko ponasanje.
@GirlfromIpanema "ne damsko" ahhahahhahahahahhahahahhahahahah
@MiloradIzetbegoni bas tako, cak i ako nije imala namjeru da ponizi Michelle (a tesko da nije) ili oboje, uspjela je samo da ponizi sebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mozda je i nas Bake sarao pored Sebije... sejtan mali hehe
Duse mawe awww
@Gile Armin PoKara
Auuu kakvim informacijama raspolaze ovaj klix...hvala ti klixe sto si nas prosvijetlio ovakvom jednom...lol
Bolja Michelle.
i u zivotu je uvijek tako, kako dragi Bog odluci, najbolje je... Barak i Michelle su bas jedno za drugo, a sto je bilo.... svi mi imamo ovakve ili slicne price🙂
Da je usla trica protiv KK Alhosa. Da su babi muda bila bi djed itd. Uglavnom bezveze prica, a jos i Obama trenutno i nije interesantan.
Barak taslacio obje,masina od "coveka" svaka mu cast.
jebac stari lisac
obama osta ti haklama
Ponašaju se kao tinejdžeri
trpao obama nije vadio
panije htijela za ciganina . koja bi svegati
@Kwaka Ako smeta tvome ocu, ako kaže kako grešiš, Ti mu reci dušo moja, ciganin je al'najlepši 🎶
Ima previse imena. Netreba joj jos i Obama
Mozda je negdje dobru sadaku podijelio pa nije ovu ostrokundzu ozenio.Misele je puno i prirodnija a i zgodnija od ove politanke
Nevezano za ovaj slucaj, situacija je da afro-amerikanke generalno nisu preterano popularna opcija za brak cak ni medju svojom zajednicom. Cak i ukoliko se potpuno zanemari (ne)subjektivan fizicki izgled, cinjenica je da vecinski nisu edukovane i poseduju agresivan temperament.
@ChristopherHitchens : hm, osjecam maaalko neke naznake rasizma, primitivizma, zatucanosti, i generalno iracionalne ksenofobije prema nekome ko je drugaciji od tebe ... tj covjeka plave krvi itd itd itd.... Tuzno i zalosno u ovome dobu i vremenu. Neznam u kojoj vuokojebini zivis ali mnoge afro-amerikanke su ljepotice, a sto se tice edukacije nista drugacije nisu od bilo koga drugoga na ovoj svima nama zajednickoj planeti... Nego drug: idi malo putuj, druzi se, uci... otvorit ces vidike!
@ChristopherHitchens Vidi brate, ne znam kako da ti ovo fino kazem, ali si glup.
A gdje ona što ju je tegljio za kikice u vrtiću ha ?
Seila se sada kaje zbog propustene sanse. Ali kako kazu poslije j.... nema k.....