Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legalaze it! :\'(
imaš ga pravo, carlose
I ja, kao i gosn Santana voli zapaliti dzoju tu i tamo...ali ovdje se stvarno bruka...cuj \"Obama bi trebao\"....AHHH! pa kakve veze ima Obama sa tim??? To uopste nije do Mr. President-a, nego do Senat-a....joj Santana, sjedi 1.
40 000 JE PRODAO SAMO NA BALKANU ja sami kupio par ...
Ma ja to je najbolja stvar MARIHUANA
Prodato je 10 miliona primjeraka samo albuma Supernatural. Tako da je vjerovatno trebalo stojati 40 miliona. Je*es marvu nepismenu.
E je-bi ga ako je prodo samo 40 000 albuma... Halid Beslic je prodo prije rata milion... Opet ste ga nesta pogresno preveli...ko i obicno kad su cirfre u pitanju (najvece jaje na svijetu 450 eura).
hehe kralj :)
jednom narkoman uvijek narkoman