Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo ke onaj Kick Ass
Quicksilver 😮
Dobro samo da nije crnac al vjerujem da ce i to doc na dnevni red
Ja ti zelim crnca cerci ili još bolje sinu a najkasnije unuku. Da te izjada iznutra, rasisto. Šta samo bijel čovjek može biti tajni agent. Šta je Velika Britanija uradila tokom kolonilzacije, trebaju svaki san da se izvinjavaju tim ljudima iz svojih kolonija.
Idris Elba bi bio sjajan James Bond, ali prije 10 godina. Umjesto njega ulogu je dobio Daniel Craig. Šteta, propuštena prilika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dečko očigledno nije imao dovoljno ljubavi od njegove mame!!!
Pozlatio pišu, i sa 18 godina je vidio da za mladog glumca veza sa starijom redateljicom može biti samo od koristi.
dobar bio u onom Bulettrain sa Brad Pitom.... i za Daniela su govorili da nije za Bonda ali ga je on realno baš dobro odglumio.... možda i ovaj iznenadi...
Vidi Mater u njoj
Nema teoretske šanse da mu pristaje takva uloga.
čika Halil je svome sinu dao ime Rambo, unuku je imao želju dati ime đejms Bond
Ovo zvuči na mog malog rođaka Tarika i na njegovu epizodu na trgu Bana Jelačića i usput koji je samoprozvani multimilioner, a vadi cigaru već zapaljenu iz pađe 🤣🤣
Hahahahahahaha kakav lik, cuj ono jamesdin. Jest al u
Čuj…zaveo je…hahaha.
Cuj ovaj da bude James Bond, komedija
Koliko ona ima djece iz prethodnih brakova.
Jedan prethodni brak - 2 djece. Da li si razočaran?