Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li mi neko objasniti izraz "Starleta" Jel to po naski Sponzoruša , Beštija ili ?
Otprilike. Poznata ni po čemu, to je definicija. Kad ti nije jasno ni čime se neko bavi, a ipak si čuo za njega preko medija.
Kurava, ali fakat skupa ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Potrošio bi' je k'o dopunu od 2 marke
Jao,koji loš fotošop
Kim je poznata po tome što je popularna
dobro je da nemam ovako guzu :)
Postani i ti dio internet senzacije! Erepublik je igra gdje ti kao pojedinac možes biti vojnik, političar ili ekonomista. Bori se za svoju državu, vodi svoju stranku ili postani milioner. eBosna i Hercegovina se dugo bori protiv eSrbskih snaga i treba nam vaša pomoć da ih nadjačamo i osvojimo čitav svijet. Prijavite se sada preko ovog linka goo.gl/nLBsYS i postanite dio Bosanske Erepublik zajednice.
Slika broj 5 -paz sad kad prne namjesta se Kardashina.....!
ja bi sceo jednu vakvu fajnu za ozenit da ima ko samnom da se brcka u potocicu ispod moje kuce al neznam dali je ova cura nevina meni je mater rekla samo nevina more u mojoj avliji pa kad ujutro razapnemo carsaf na strik da vidi citavo selo da sam ja Meho Osmanhadzic iz vrancica potoka ozenijo nevnu
fuj.... kakve ljudi poslove imaju
pocjepo bi je ko pujdo kalosu :-)
Jes' vala, posao joj je tezak i odgovoran. Starleta!!!