Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oj jada Isuuuuse
Ahahaha fakat je naherena ... lol
Je \'l ona ovo glavu okrenula za 180 stepeni, il je samo meni cudna?
Dobra. Uhhhh
a mozda ima i picajzle pride :)
Tko je ova glupaca ikako?
Jel ovo ona Gaga sa Alipasina?!
Svijet je u kxrcu.
luda je, pitam se kako izgleda ona u krevetu sa drugom dzevoojkom ili s momkom kakijem vidzenim (kuratim) hahaha, ko tu koga ba...
Pa ona mu dodje kao \"Puzz\" sama je sebi dovoljna. Nije \"simbioza\" nego \"simmonoza\"zajednica jednog organizma, sama sebi moze da zavuche. Sada mi je jasno zasto \"nasi\" u dijaspori zene i imaju veze sa kineskinjama. Pa mi \"balkanci\" smo za njih *urati. Za bijel kaokasina zene su crnje,san snova\" jedino kako ga nadju u mraku? Mora da se smeje non stop,bele mu se zubi\"da ga moze videti.
U kratkim crtama GaGa kaze: \"eeee decko, imam ja veci\"
uostalom ko ne voli velik?
ma dao bi ga ja njoj pa makar ga i ona meni dala u pakas
ma boli je ku.rac :)))))))
Ova krava fakat vise ne zna kud udara: rvo moralna, onda ima kitu, sad zeli veliku kitu. dosata nam je suplje od nasih politicara, ne trebamo i kompleksasice kao sto je ov.