Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Operirala sam grudi ne zato što su bile male nego sam htjela veće Gdje je ovdje logika ?
Plava nisi, ali to glupa je diskutabilno... Samo glup covjek za sebe moze reci da je pametan..Eto ti sad...
konjska faca, nevidjena glupoca...za nju je paris h. plafon!
Paris je 100 puta pametnija od nje
Hana ti si DNO DNO bolje ga provozati nego sa tobom u krevet.
Samo vi serite po meni, a ja sam skupila vec 50 komentara. Sto vam je krivo sto sam ja super popularna ??? Hahahahaaa, naravno ovo nije bila prava Hana, ovo je molba i to ocajnicka redakciji ovog portala da vise ne prenosi bilo kakve vijesti u vezi HH. Ja kontao da je vise necemo gledati jer se Hrvati zaj.e.base pa je sebi uzese, a sad nas ova redakcija opet maltretira ovom budalom izlizanom
nisi al si smedja pa jos gluplja....;)))
pa dobro, dobri ljudi, sto vam je jutros? ne poznam ovu malu Hanu, ali vi me fascinirate kolicinom i navalom misli koje nema ni u narodskom rjecniku Vuka Karadzica. sto vam je, otkud ta navala misli koje su tako otuzne, i mislim da se i Bog cudi sto je u stanju covjek sve kazati za covjeka. strasno bas. a oni sto palamude o Allahu i Pravom Putu, neka se sami drze tog puta, i sve ce biti uredu. ovako, dogod tako drsko istupaju i u Njegovo ime govore sto pojedinac treba ciniti, vjerujem da i Njega zgrazavaju zbog tog bezobrazluka. Bog vas blagoslovio! :-)
dromfuljo ofucana!
Glupaco stoljeca ne rise vise!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dosta tebe i tvoje gluposti........
nevrjeđaj glupače kako te nije stid
krava.... sa-x je postalo s*anje
jeb *m domace! hany javi se!
Sta da kazem a da vec nije receno .........Hana je dobra ali samo za *ebacinu....i nije mi jasno otkud da je nju neko poredio sa Paris???? Pa ta zenska ima milione ( jest da se *ebe k\'o stuka ) i fura svoj fazon ...a ova se drpa s kim stigne DJABA !!! Hana spusti se malo!!!!
MA TI SI ANDJEO OFAJLO JEDNA ... ALI IMAS GADNU FACU UHH ....