Hana Hadžiavdagić
0

"Nisam ko Paris Hilton, ni plava ni glupa!"

Sarajevo-x.com
Foto: dnevnik.hr
Foto: dnevnik.hr
Hana je za 24sata.hr rekla da se ne smatra starletom, jer je diplomirala novinarstvo, a ne voli ni poređenja sa Paris Hilton, jer, kako kaže, nije ni plava ni glupa.

" Da volim oba spola, ne krijem. Volim lijepe ljude oko sebe, ali opredijelila sam se za muškarce i nikad ne bih bila u ozbiljnoj vezi sa ženom. Nisam lezbijka ako se poljubim s prijateljicom", ističe Hana, koja tvrdi da su mnogi ljubomorni na nju.

Voditeljica Red Carpetove rubrike "Savjetovalište za sponzoruše" je sretno zaljubljena, a o svojo momku ne želi govoriti jer se boji “zlih jezika”. Muškarac je može osvojiti spontanošću i inteligencijom, a nikako dobrim autom i novcem jer toga ima napretek. Hana ističe da nije kompleksašica te da ne pada isključivo na marke, ali ne voli jeftin stil.

"Užasno mi je vidjeti izblajhanu kosu, jeftine ekstenzije i duge nokte. Šokira me koliko je sponzoruša u Zagrebu" - kaže Hana, koja se ne smatra takvom.

Razgovor o sponzorušama je posao koji je zabavlja. Ne smatra se lijepom već atraktivnom.

"Operirala sam grudi ne zato što su bile male nego sam htjela veće", rekla je Hana, koja je nedavno u zagrebačkom narodnjačkom klubu Diamond proslavila rođendan.