Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne daj droci ni marke, sin liči na Chumlee-a sa Zvijezdi Zalagaonica a i intelektualno su tu negdje.
Misa Grof ima pravo! Radi se o podmukloj hostaplerki, jedinstvene sorte. Samo koliko je tekstova napisala 90 godina o Sarajevu i BiH, krizizirajuci sve i svakoga! Sta reklamirate tu rospiju, neka joj sve uzme, sto i zasluzuje.
O cemu ti? Zena rodjena '76, sta je to mogla pisati o Sarajevu i BiH? Jel neke statuse na fb? 🤣 Krajem '90ih bila voditeljica neke emisije o autima. Nemas ti pojma o kome pises al hajde, nek je komentar o ratu pa nek ima lajkova.
Molim odgovor od učenih i mudrih ljudi..šta pošteni, pokojni Ristović radi jako alkoholisan i pod sedativima, u kasnim noćnim satima kod maserke..????????????
Ma Nikolina ga nadrogirala i odvezla na masazu. Logicno.
Svidja mi se ova , moze li se ozeniti ❤️
Ova ravaku se stancala i sa njim i sa svakim zbog novaca a on imao slatku smrt na zgodnoj maserki, i onda smaraju s tim i ne kontam sto uopste ulaze u brak kad to nije za elite.ne mogu da zive u braku, normalno, vjerno, da se podrzavaju,rijetko su skupa, novac glavni motiv...sta ce im brak.
Nije ga niko tjerao da bude u braku sa njom, ako ti se ne svidja razvedes se
Sta ti znas sta je zatvor
Po meni, ovo je majmun makak. 🐒 Ovaj legendarni majmun živi u mnogo zemalja, a naročito je prisutan i popularan u Indiji. Makaki žive u čoporima, bezobrazni su, nestašni i vole da piju. Kad se napiju, pošandrcaju i skaču uokolo dok ne popadaju. Prdež makaka je mirisan i aromatičan, tako da i prolaznici često zastanu da udahnu isparenja. Indijci obožavaju makaka a njegov sušeni izmet koriste kao dodatak jelima i afrodizijak. Makak. 🐒
naša angelina đonli ponavljam
Kao i svaki iskompleksirani i nesamopouzdani muškarac i ja volim ljepše a gluplje žene nego manje lijepe ali pametne. U mene jedna kćer slatka, ljupka a glupava - obožavam je. 👱🏻‍♀️ Druga kćer pametnica, ali poružna - draga mi je. ?￰゚マᄏ‍? Milo mi je da vidim da i moćni Elon Musk slično razmišlja. Moje trće dijete će se zvati X Æ A-12). 👨🏻‍🦱