Ozbiljna situacija
37

Nikolina Pišek odgovorila na oštre optužbe svoga svekra: Zatvor bi bio raj naspram ovoga

I. B.
Uskoro će dva mjeseca otkako je preminuo suprug Nikoline Pišek (Foto: Instagram)
Uskoro će dva mjeseca otkako je preminuo suprug Nikoline Pišek (Foto: Instagram)
Nakon što je Miša Grof, svekar Nikoline Pišek, izjavio kako je za smrt njegovog sina kriva upravo ona, hrvatska voditeljica i glumica oglasila se o ovim optužbama.
Nikolina je na svojim društvenim mrežama podijelila kratku poruku, otkrivši šta misli o posljednjim dešavanjima.
Nikolina se oglasila nakon oštrih optužbi svoga svekra (Foto: Instagram)
Nikolina se oglasila nakon oštrih optužbi svoga svekra (Foto: Instagram)

"I zatvor bi bio raj naspram ovoga", napisala je Pišek i dodala oznaku "samo dokazi".

Podsjetimo, nakon smrti Nikolininog supruga, a Mišinog sina Vidoja Ristovića, počele su tenzije u ovoj porodici, a koje su se uglavnom doticale raspodjele imovine. Stvar je sada otišla i korak dalje, a Miša Grof izjavio je kako će, "ako on progovori, Nikolina završiti u zatvoru".

"Nikolina je ubila mog sina! Ona je izvoljevala kuće, putovanja, bazene, lokale, firme... Trošila je nenormalne količine novca. Vidoje je školovao njenu kćerku iz prvog braka u Londonu i finansirao joj švalere. Ne znam kakvu imovinu ona hoće, Vidoje jeste bio imućan, ali to je moj novac", rekao je Viktor ranije za srbijanske medije istaknuvši opet kako nema namjeru ostaviti ništa udovici svoga sina.

Nikolinu je nazvao "opasnom i zlom ženom" uporedivši je sa komandantom logora, a istakao je i kako za svoje tvrdnje ima dokaze u vidu dnevnika koje je vodio njegov sin.

"Pet ogromnih dnevnika je u mom vlasništvu. Stoje zaključani u sefu, a ona očajnički pokušava da dođe do njih. Od toga može ozbiljna knjiga da se napravi, ali ne planiram da još uvijek objavim te dokaze. Moj sin se nije ni ohladio, suviše je rano", zaključio je Ristović.

Uskoro će se navršiti dva mjeseca otkako je Vidoje iznenada preminuo, a obdukcijom je utvrđeno da je bio teško alkoholiziran i pod sedativima u trenutku smrti. Preminuo je u kasnim noćnim satima u stanu kod maserke Danijele.