Objavila fotke na Twitteru
0
Nicole Scherzinger i bez šminke izgleda dobro
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prva fotka isto obicna Romkinja.
izgleda dobro, al nije ni blizu onome kakava je na TV-u
da ova nema rodbine u zavidovicima?
pa upravo u tome i jeste poenta svaku vecer lijezu pored gabora u krevet i seljanki koje smrde na przeni luk, pa su frustrirani i s.j.e.b.a.n.i. doci na portal i pisati pogrdne komentare upucene lijepim zenama (a Nicole to jeste ) je njihov nacin izivljavanja jer bi si najradije uho odgrizli kad vide s kim oni zive.........a o ovakvoj kao sto je N.......mogu samo sanjati
Bez sminke izgleda kao ekrem jevric.
odero bi joj black pussy.... ooo yeah...
Kako bih jejebao a ona bi pustala svoj operski glasic :D
ja ljepsi od nje :D
pa eto, mogla bi da prođe, ako se našminka
zašto jaše kobilu što ne jaše konja !
C I G A N K A
naslov vam je krajnje idiotski..
edin dzeko po izboru goal.com ljepsi od nicole scherzinger i sa sminkom
Onaj papucar Lewis ostavi ovako lepu devojku... Znam da se je pokajao.. Smeta nam.. Meni i Nicole.... Imam veliki problema sa njim... U drugom clanku...vise informacije i detalja..
Ja ne znam gdje zive ovi sto po komentarima prde da kod nas zene od trideset godina izgledaju k\'o strasila, ili da se nase cure previse mazu slojevima sminke. Uvijek postoje takvi slucajevi, ali to su izuzeci. Vecina cura/zena izgledaju kao ova Nicole kad se najljepse sredi, ako ne i bolje.
@Nicole Pa jesam napisao da bih je gyzio!! U čemu je problem?
Jaoooo ista ona jedna ciganka koja stalno bude u ulici jednog mog jarana :D Al ISTA :D