Objavila fotke na Twitteru
0

Nicole Scherzinger i bez šminke izgleda dobro

Sarajevo-x.com
Pjevačica i članica žirija Američkog X faktora Nicole Scherzinger postavila je na svoj Twitter profil fotografije sa nedavnog zasluženog odmora u Meksiku. Nakon jedne od najstresnijih godina u njenom životu Nicole (33) je odlučila da se odmori na plažama poznatog ljetovališta Punta de Mita's Imanta.

Nicole je pokazala da izgleda predivno i tom prilikom je putem Twittera objavila da jedva čeka da se vrati u studio i snimi novi album. Fotografije koje je postavila prikazuju pjevačicu kako posmatra delfine, jaše konja i putuje brodom.

U nedavnom intervjuu pjevačica je priznala da nije u mogućnosti da radi na novom albumu zato što joj angažman u Američkom X faktoru oduzima vrijeme. Bivša pjevačica grupe Pussycat Doll rekla je da je predstojeća godina posvećena samo njenoj muzici i da jedva čeka da ponovo uđe u studio i počne pjevati, jer je ona prvenstveno pjevačica.

Ljubitelji filma "Ljudi u crnom“, bit će sertni da vide zgodnu Nicole kako glumi pored Willa Smitha u trećem nastavku ovog filma.