Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naljepsa 3 muskarca na svijetu su halid muslimovic dragan marinkovic maca i ismet horo
@SejoDzunup zaboravio si DJ Krmka
Kako baš ove poznate ličnosti najljepse na svijetu jbt pa na svijetu ima 7 000 000 000 osoba kad ih sve pregledaste
Hocete lijepo,e izadjite na ulice,pogotovo u Norveskoj ,vidjet cete I ljepse od ovog ,I muske izenske,obicni ljudi su ljepsi.
I vampire je stid sto je ovaj glumio,tj. predstavljao ih u sranju od filmova Sumrak
Meni od svih glumaca turski glumac Kivanc Tatllitug ...ovi su svi koje opisujete da su naljepsi da povratite na njih ,danas je u modi oni koji se drogiraju menjaju partnera ko neko carape i koji placaju da se pisu o njima ,a ima dosta finih i skromnih glumaca koji su im dobri filmovi te ja volim skromne fine glumce i glumice ne brad pita i tako te o kojima pisete.
Haha, prvo što SAD nije Svijet, drugo što jet set nije SAD...
Mislim da naslov treba glasiti:" Najljepši muškarac u konkurenciji poznatih ličnost,tačnije glumačke elite".Mada je i tu diskutabilno ko bi bio prvi.Ipak vjerujem da na svijetu ima mnogo ljepših i žena a i muškaraca koji su anonimni,obični građani.Al eto ko je poznat i bogat on je odmah lijep, zgodan, ima belegiju itd.Čuj Kanye West među 10 najljepših muškaraca hahahahahahaha.
Ima oci kao da mu je neko stao na stomak 😂😂
I sasvim slucajno ispao plasticni anglosaksonski bijelac! 😊
Prije da je ljepota u ocima onog ko posmatra, konkretno ova isabela hadid nije bas najljepsa, salma hayek recimo ljepsa od ove, megan fox takodje.....
Jesi ti vidio Megan Fox kako sad izgleda? pa ljepša od nje Razija Mujanović, samo ne znam jel u muškoj ili ženskoj konkurenciji.
Hahaha, nauka tvrdi.
sad mi je lakse. Imam isto celo i obrve kao u doticnog i uvijek sam imao kompleks da mi je celo "visoko", ma dodji da te onda cokim ;)
Što bi rekla moja stara " Vidi kakav si , upale ti oči u lice "
@punisherBiH1234 jel to poslje teskog vikenda
zar nije najljepši Ramiz Salkić
vecina ovih sto komentarisu ovde , ljepši su od ovog i od svakog drugog.
cuj nauka tvrdi, ljepota je u oku posmatraca i to je relativan pojam, nauka nema veze s tim, klix bi trebao prestati prepisivati vijesti s raznih sajtova
Poserem se ja na vase kriterije.