Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja da imam para ko oni sad bi ko beba izgledo
Jen Garner ima troje djece
Jennifer G. je predivna ...
A gdje su Monica Bellucci i Catherine Zeta Jones? Najzgodnije glumice. Slažem se da je Cameron Diaz nula bodova. Ravna k\'o tahta i ima ružan osmijeh.
Ova Gweneth je prava zbljoha!
Tina Ivanovic - vrh vrhova
Jade Pinkett Smith nikad nije glumila u The Fresh Prince of Bel-Air, ne lupajte bezveze.
Pa nemaju 80 godina vec 40, po vama zena 40-tim treba da bude poruzna, zapustena ili sta vec. Sta je 40, nista...
Zasto Kylie Minogue nije medju ovih 10? Ljepsa je i zgodnija od svake, i to nakon prebolovanog raka dojke. Yebala vas Cameron Diaz, ima facu ko Joker iz onog prvog Batmana.
commi bil ih ti sa deckom trojke
Winona Ryder je ista, ali potpuno ista kao i prije 20 godina! Baš je slatka. Vidi se na njoj da nema botoksa i tih čuda...kako je vrijeme naklonjeno nekima!
sve bi ja ovo poprcio
ih da li one idu na njivi svaki dan...
sta cini botox i silikon
...lijepe žene prolaze kroz grad...