Kao vino...
1

Nevjerovatne i u 40-im: Zvijezde koje stare u stilu

Klix.ba
Thandie Newton
Iako su napunile 40. godinu Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz i Dita von Teese i dalje izgledaju nevjerovatno. Imaju stila, tijelo im je izvajano i zadržale su pozitivan karakter. Slijedi lista savršenih 40-godišnjakinja.

1. Thandie Newton

Sa 27 godina počela se probijati na hollywoodsku filmsku scenu. Imala je kovrdžavu kratku kosu. Danas, sa 40 godina, postala je jedna od najseksipilnijih žena.

2. Rebecca Romijn

Ova californijska djevojka bila je mršava manekenka kada je imala 20 godina. No u "X-Menu" su gledatelji mogli vidjeti kako je tijelo ove glumice i dalje u savršenoj formi. Majka je četverogodišnjih blizanaca, Charlieja i Dolly, a da uživa u tome dokazuje sjaj u njenim plavim očima te predivan izgled i u 40-im.

3. Cameron Diaz

Postala je poznata nakon uloge u filmu "Svi su ludi za Mary" 1998. godine, a nakon nekoliko godina mogli smo vidjeti mišićavo tijelo tada 26-godišnjakinje u filmovima "Čarlijevi anđeli". Ona je prepoznatljiva hollywoodska plavuša koja se ne prestaje zabavljati. Diaz nikada nije izgledala sretnije i zdravije nego sada u 40-im godinama.

4. Gwyneth Paltrow

Ova oscarovka u svojim 40-im izgleda bolje nego u 20-im. Vjerujemo da bi Gwyneth rado vratila vrijeme unatrag da bude ovako lijepa i sa stilom.

5. Winona Ryder

Na lijevoj fotografiji je imala 25 godina. Nakon 15 godina čini se da je vrijeme stalo za ovu glumicu. Šta god da radi, očito joj uspijeva jer izgleda odlično.

6. Dita von Teese

U svojim 20-im godinama Dita nije skrivala mnogo na svom tijelu, ali da isto uradi sada u svojim 40-im ne biste bili razočarani. "Nikada nisam bila svjesnija svoga tijela. Između 18. i 20. godine imala sam više kilograma jer sam jela brzu hranu i pila gazirana pića".

7. Jennifer Garner

Prvu veliku filmsku ulogu imala je u filmu "Dude, Where is My Car?" sa Ashtonom Kutcherom. Otada je mnogo radila na svom tijelu, ali i dobijala filmske uloge. Sada je žena jednog od najpoželjnijih muškaraca Benna Afflecka i majka dvoje djece.

8. Amanda de Cadenet

Bivša glumica uspjela je izrasti iz muškobanjaste djevojke u damu. S plavom valovitom kosom Amanda izgleda mlado i lepršavo, puna je života.

9. Jada Pinkett Smith

Supruga glumca Willa Smitha zadržala je mladalački izgled zahvaljujući majčinstvu i filmskim ulogama. Iako je izgledala atraktivno u 20-im, kada je sa svojim suprugom glumila u seriji "The Fresh Prince of Bel-Air", sada izgleda glamuroznije.

10. Amanda Peet

Na ovoj glumici najbolje se vidi napredak u stilu. Sa 40 godina Amanda je žena sa stilom i predivnom dugom kosom, dok je u 20-im nosila cipele sa visokim štiklama i šljokicama i haljine koje nisu u skladu s njenim tijelom.