Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne možeš bez Sarajeva, bez te vode i tog zraka!!!
Karajic: Ovdje na ovoj livadi bi paso i travu samo da se mogu vratiti .., buuu.., smrk, smrk.
Nele, nisi dobrodosao. Ni ti, ni Nemanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova izmanipulisana mlađarija nema pojma da je Nele 1990 i 1991 skupa sa mnogim drugima upozoravao šta nam se sprema ako biramo nacionaliste, ali glupi Narodi su upravo to uradili i odveli sve u pakao rata.
Upitaj se,je li nele nacionalista?
Trebali su Bošnjaci i Hrvati sjediti skrštenih ruku dok su srbi i Milošević dizali nacionalizam od sredine 80 je počelo rat je bio samo kulminacija, a oni samo pravili fazone na osnovu onog što je ovaj mali četo ,,čuo¨ u kući od oca vojnog lica šta se sprema i malo mašte i eto ti istinitih skečeva.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
oko_paša84 prije 9 sati @afterlife gori od njega su samo ovi sto na šatrovačkom kažu Vosaraj ahahahahahah. E cuj Vosaraj. Pa kakav si ti bilde, Raj Vo Sa ODGOVOR HVALA TI PASA DOBRI DA ME UCIS SATRO HAHAHA NEGO, OCITO NISI SLUSAO NELETA U BEOGRADU TAKO DA NE KONTAS DA JE OVO SARKAZAM...ALI ETO ONO HVALA TI< PASA MOJ HIHIHI
Kad vidim ove komentare, a većinom su ovi što su “šljegli” u grad nakon rata a prije su samo dolazili kupiti cipele jednom godišnje, muka mi dođe. Radije bih s ovim Neletom popio pivu pa kakav god da je nego sa ovim papcima. Hebale ih nargile i šiše!!! Pozdrav Nele care od prave raje sa Koševa.
Kad vidim ove komentare, a većinom su ovi što su “šljegli” u grad nakon rata a prije su samo dolazili kupiti cipele jednom godišnje, muka mi dođe. Radije bih s ovim Neletom popio pivu pa kakav god da je nego sa ovim papcima. Hebale ih nargile i šiše!!! Pozdrav Nele care od prave raje sa Koševa.
Do tebe je! Do tebe je!
Goni ovog hovno ... izdajnicko .. Da je pobjegao vani i ušutio se niko mu ništa ne bi .. ovako ostaće upamćen kao veliki Hovno koje je nekad voljela cijela Juga...
Izronio kreten. Jel to nostalgija proradila po stare dane.
Zobogom žoharu.
Nenad Janković je postao pravi srbijanski gedža
Koga ba boli q?
A i jeste samo za livade. Pravi LIVADIĆ
Nele je ispao obicni hrkljus i nije vise dobrodosao ovdje. On to i sam zna i zato zal za Vosaraj...
@afterlife gori od njega su samo ovi sto na šatrovačkom kažu Vosaraj ahahahahahah. E cuj Vosaraj. Pa kakav si ti bilde, Raj Vo Sa
Lazljivac bez casti. Prodana dusa.
do tebe je, pravo kažeš
smetljar pravi nane mi