Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Nele, mogao si o dana danas da budeš kralj u Sarajevu, samo da si ostao na pravoj strani ili da si šutio i nisi pljuvao po svom rodnom gradu, koji ti je dao sve.
On se nije trebao isticati nije on morao biti ni na ničijoj strani tipa kao Cola, Milic Vukasinovic koji je i bio za vrijeme rata u Sarajevu pa je onda otišao u Beograd i sve bi bilo ok danas bi možda i svirao zajedno sa Sejom u Zabranjenom pušenju.
Slušam nedavano Neleta priča kako je pravoslavlje uticalo na razvoj srba ali nažalost jadni nele indoktriniran nacističkim svetoslavljem i ANUS mitomanijama nije skontao da srbi nisu pravoslavci nego nacistički svetoslavci koji nemaju nikakve veze sa plemenitim Isusom Hristom,
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ti masni si trebao glumiti u Transformersima, ja u životu svom nisam vidio da neko za 30 godina postojanja može postati jedna velika legenda i onda postati najveći ljigo ušljo gubo izdajnik kojeg je svijet vidio. Jedno pitanje Nele daj mi reci kako je kad hodaš kroz BG a nemaš nijedne memorije sjećanja djetinjstva da možeš reći tamo u BG kad smo bili djeca smo radili vragolije, najgore mi je ono dijete koje se okrene protiv kuće koja ga je odgajala
Pustite covjeka na miru, .ebo vas rat.
Mali...nebitni...proliv od covjeka.
Stara poslovica kaze strpljen spasen.Da nisi bio klosar ko kusta danas bi te svi docekivali kao sto docekuju tipa colu.On je uvijek govorio ja sam samo Sarajlija, odbijo je da pjeva na arkanovim skupovima
E ee nele znam nije ti lako ali nije mi jasno kako te mogla ponjeti euforija nebeskog naroda, ali eto trebalo ti je 30 godina da svatis,sto ce rec da nisi bas pametan previse kao i vecina srbo cetalja. Nismo ni mi neka perfekcija ali bar nepripadamo genocidnom narodu za koi si se ti opredjelio. Umri fukaro.
Ima li ti guznog havera Okanovica. hah smradu na sta si spao i jesi za tog papka.
Čovjek ima svoj stav,mišljenje i karakter za razliku od Srba koji su po volji Sarajevskim Bošnjacima koji bi najrađe da Srbi i ne postoje a ovamo glume multietničnost. Trebao je valjda ostati da ga vozaju na transporteru i da snima propagandne spotove kao Tifa narkoman.
Da si osto u Sarajevu bijo bih Mali Mujo!?
Zasto se daje medijska pažnja ovome ljudskome otpatku???
Bio legenda pa smrad najveći, ali opet je veća raja i pametniji od kompletne estrade danas. Radije bi sa Neletom sjeo na kafu pa taman se i pobili onako muški, pa opet nastavili diskusiju nego sa nekim ko ima izlizane fraze i ispran mozak. Nadam se da će Nele javno se pokajati i iskazati želju za Sarajevom, doći, pokloniti se žrtvama, uputiti izvinjenje u ime njegovog naciona, kako on kaže. Kad već nije u ratu bar nešto rekao protiv opsade
Nele kakav god da je i šta god da je rekao mi je draži nego ovi papci koji su se dovukli iz kojekakvih vukohebina. Sad bih s njim radije sjeo na pivu nego sa svim ovim pećinarima. Ma marš nazad u te pripizdine, više ste mi vi uništili grad vašim primitivizmom nego 1000 Neleta zajedno. Hebave vas vase šiše i nargile. Nele pozdrav tebi od prave raje sa Koševa. Ulica Fuada Midžića te nikad neće zaboraviti.
Pa i njegovi su došli iz Knina, o čemu pričaš ti
Nele je karakterni pakas, no ne moze mu se osporiti uloga u Pusenju i da je on ipak najsvjetlija tacka tog benda. Ko moze to razdvojiti, moze i uzivati u njihovim pjesmama.
Lik je togom agresije, imao aktivnu propagandnu ulogu u ratovima balkanskog kasapina.
E nem’reš bit’ raja i četo u isto vrijeme, jbg. Mislim da si i ti to do sad skont’o.
Dvorska luda balkanskog kasapina. Stari mu dio UZPa. Kosovac. Bijeda od covjeka. Nito jednom nije osudio agresiju na BiH.
Nele je imao neke ispade ali je vecinom u pravu i to ja kažem kao sarajevski musliman.