Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj crkaje za Sarajevom, ne može da preboli. E moj Nele....
Eno spominje i Ukrajinu i spominje Amerikance i Britance kao da su oni napali Ukrajinu, izvrću istinu a da se ne postide sekunde.
jankovicu,pakas si bio i ostao
Na kraju ispada da su srbi i Srbija zrtve, napala ih Hrvatska, napala ih Bosna, napalo ih Kosovo, biti srbin je dijagnoza
Satanizovali ste vi sami sebe. Dovoljno je pogledati neki vas tv kanal i sve covjeku bude jasno. Zemlja sa najvise budaletina, svaka druga osoba sa teskom dijagnozom.
Nele vole te tvoji Manijaci.Kad mašina Plava krene hej,hej,hej.Golem si Željo!
Nije mrdunarodna zajednica granatirala Sarajevo.Da ste nas cvijecem gadali 4godine dosadilo bi.
Nele bi ubio za desetku u pola kod Želje...
Ma ja, nisu krivi Karadžić, Mladić i ostali jer su počinili genocid nego međunarodna zajednica što nije zatvotila oči, što im je suđeno, dokazano, osuđeni su, a narod ih zato još više voli, i tako... satanizovaše ih.
"SATANIZACIJI" Srba je doprinio iskljucivo MODUS OPERANDI koji je koristen u procesu "oslobadjanja Jugoslavije od terorista i otpadnika". Sta vise, krilo se pravo lice izvrsilaca najgorih zlocina u Evropi poslije 2. svjetskog rata ali je bilo dosta dobrih ljudi u likovima novinara i filantropa koji su sirili ISTINU koja vas jako boli. Evo dokazite da svijet nema pravo i izvinite se ako nista ono zbog vase duse. Svi cemo umrijeti, a valja Bogu na Istinu. LP
Ali komentari sve govore, kako je samo ispran mozak ljudima, to nema nigdje.
Živcirate nas sa člancima o tom smradu zvanom Nele Karajlć kojem to nije ni ime.
Onaj ubijao motorkom ljude, oni bacili bebu od 2 mjeseca u masovnu grobnicu, zapalili živu porodicu čitavu etc. Pa ti vidi zašto su satanizirani.
Srbi dobri a ostali loši, a Srbi genocid počinili i ne kaju se... stoka bili i ostali
Sam pao sam , sam se ubio ….e moj Nele
mar žvaljo četnicki u tri p.mamine
ŠTO NIJE U ČEŠKOJ ISLOVAČKOJ jer je tamo narod kulturan razve li se i žive život
USTANI DJUKELO !!! KADA SPOMENES " ZABRANJENO PUSENJE"!!!
srbi su sve izgubili od 91 na ovamo i izgleda da se trude da jos vise izgube, zasto imaju tu potrebu samo oni znaju...