Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bi lizo sve sto ona napravi
Cuj ovih hrvatskih, pederskih fazona "slastice". Nisu poslastice nego "slastice". Kao da se trude da za svaku normalnu rijec nadju neku odvratnu zamjenu. Povraca mi se.
Cuj stari, frendica, kucanice i slastice....
@sasha... nije "kao da se trude", nego se iz petnih zila trude... redovno objavljuju konkurse... pardon, natjecaje za nove rijeci. nadju neku koja je jos uvijek srpskija nego sto im odgovara, pa fino raspisu konkurs i cija rijec bude najbolje zvucala - dobije nagradu. i tako se siluje hrvatski jezik.
ideju mora da je dobila iz filma chef!!!
Ne zna naš pohlepni i zluradi narod da ova cura ima svoj vlastiti mali biznis, nit zna koliko je vruće tamo... tj kako cijelu godinu ljudi deru te sladolede i da ona u slobodno vrijeme vjerovatno vozi nekakvu makinu... a ne kamiončić. Ali ne, nama je zanimljivije vjerovati da je ona u dronjicama i propala glumica od koje smo svi mi bolje prošli... To je jedan od razloga zašto smo u blatu i govnima kakvim jesmo...
,,I sto put se digla iz pepela, i sve do neba letela... Sebi sam bila i kazna i sud....ali sama sam birala put" Bravo Nicole, nije sramota raditi....sramota je sjediti i cekati da ti drugi daju. Go girl!
...tako je okice, nije sramota ni stari karton skupljati, a kamoli sladoled prodavati... a svakako da je za postovanje to sto je imala "hrabrosti" da sa filmskog paltna predje u kamion...
Profucurila guzicetina,a sad prodaji Ice cream dilaj po ulici,dno-dna!
SASHAPUSKIN Trebale bi biti Srpske transvetitske riječi kao" pečurke, zejtin,šargarepa ili lebac".Ma vidim ja trebat ćemo vam još jednu traktorijadu organizirati!
isar, cak ni tih par nabrojanih reci nisi uspeo da potrefis... nego oko te druge traktorijade, mislim da ste svoje sanse propustili... :).
A prči se ko i u ono doba
Novi fazon fura :D
haha, rame uz rame, da ne pominjem ostale dijelove tijela, uz glumačke veličine Pamelu i Karmen, hahahh
nafurala se na film "chef", koji usput toplo preporucujem, nije teska tema a nije glup film.
Jel uzela turski kredit?