Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al' koji opis opsade: "Situacija nije najbolja".
Kao da je malo jaca kisa pala na Sarajevo a ne milijon granata.
Naravno, javili joj sta ce biti pa pobjegla. Tako je mene moja uciteljica nazvala i to iz Beograda, kao trebate otici, ovo ludilo tek pocinje bla bla bla. Javili joj njeni da će biti ubijanja pa da se na vrijeme skloni. Nedo to što si otišla to je samo veliki plus za Sarajevo i cijelu BiH.
Cetvrtak 30/april,kaze nam nastavnik:djeco koga ne vidim u ponedjeljak,nek mu je sa srecom?! pitamo se,zasto nas nece vidjeti u ponedjeljak?? Subota 2/maj ,pocinje progon ne srpskog stanovnistva u Doboju.
Dobro da je i Haris Džinović otišao.Ljigavac od čovjeka.Kad bi još Emir Hadžinešto otišao...
Nismo ti zaboravili ....jezik košta.
Svakako vise nisi dobro dosla Fundro!
Pusti šuplju Nedo!!
Ovim pacovima poput Nede Ukraden i onoga uhljupa Neleta ne preostaje ništa drugo nego da pišu biografije.
Ratna propaganda zlo, koje je obilježilo nedužne!!! Neda bila i ostala.....
Neda U i Zerina C se družile i natezali ih na svakom koraku. Sjećam se tih priča prije samog rata. Ako ima truncu istine u svemu tome, ona nije vrijedna spomena....a sigurno ima.
Joj sto ne mogu ovih pjevaljki i estradnih umjetnika, aaaaaaaa
Veliki je ona nacionalista.Sve joj Sarajevo dalo kao i većini Srba. Kao zahvalnost: ubili, silovali, protjerali i ušli u tuđe. Nikada oni neće imati mira.
Zna se tacno i jasno ko je agresor a ko zrtva. Ko je ubijao civele i ko lezi u Hagu za zlocine i genocid u Bosni i Hercegovini .
goouser158 samo u kratko da razmislis jedno je akcija,drugo reakcija! sada skontaj cije je cije i na kojoj strani izazvana zato tisu i ne dipr
Kome neda, i ko je ukraden? 😂
Nisi ni dobro dosla, nakon pjevaljki po satorima za tzv. vojsku rs.