Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lepa žena
Može.
Pa skemba I jeste normalizovana, većina žena je ima, dakle normalna pojava. Upravo zato je cijenjeno kad nema skembe, jer je mali procenat žena koji do te mjere drži liniju.
ne rise upravo o tome pričamo da se normalizuje do te mjere da se ne pišu ovakvi komentari
Šta je ovim ženama. Pa nisu vam babe, majke, nene bili sami top modeli, nego većina oteklih nogu, stomaka, a poneka imala i brkove. 38 godina i malo sala, ja i?! Imaš salo ženo, rodila si, nisi aktivna, voliš pojesti i logično nemaš 20 godina da te metabolizam frizira. Zapuštena, debela ili mršava žena je ista kao i zapušteni muškarac, osim kad je debeo, onda je međed. Neko voli, neko ne voli, a neko i ne primjećuje.
Ali kad debeli dlakavi muškarac ima para, onda je mali medo
Naravno da DA. Pa nema nista sladje nego kad je zagrlim s ledja, stavim ruke na stomacic…. Ko jos voli daske…
^ Jao hvalite me usta moja.😂 Bosnjakinje treba da ostanu takve kakve jesu, prirodne, lijepe sa stilom. Plavooke, plavokose, smedje, crne.😀
@MezimMujeOdMalena mozda kod tebe na lijecenju, na Psihijatriji. Van bolnice ti je druga prica, ali ne brini uvjerit ces se nekad, ako te puste, da sklonis te ograde sa svog balkona ogranicenog
Ne , nemozemo stomak kod zena mi je odvratan
Ja konto nesto drugo , do mene je. Heh