Članica Feminnema
33

Neda Parmać objavila fotografiju i poručila: Možemo li normalizovati "škembicu" kod žena?

L. R.
Neda Parmać (Foto: Instagram)
Neda Parmać (Foto: Instagram)
Neda Parmać danas je putem svog Instagrama podijelila fotografiju sa svog nastupa pa uputila zanimljivu poruku.

Naime, članica grupe Feminnem odlučila je prozvati sve one koji kritikuju i objektiviziraju žene podijelivši jednu od svojih fotografija sa snimanja spota na kojoj se ocrtao stomak.

"Možemo li, molim vas, normalizovati 'škembicu' kod žena, pogotovo kod mama jer mi se ne da na dijetu! Hvala", napisala je 38-godišnja pjevačica.

Screenshot/Instagram Story
Screenshot/Instagram Story

Fotografija koju je podijelila je zapravo scena iz spota za pjesmu "24 sata dnevno", koju Neda izvodi kao članica grupe Gelato Sisters, a u kojoj pjevaju i njena sestra Sanja Parmać te Jana Valdevit. Inače, Neda je ranije objavila kako joj je upravo pjesma "24 sata dnevno" jedna od najdražih pjesama za izvođenje.

Inače, Neda otvoreno govori o svom životu pa je javnosti poznata njena borba s depresijom. Ona je prošle godine objavila da joj je depresija dijagnosticirana kada je imala 19 godina.

Također, ranije je na svom Instagram profilu pisala o tome kako je svjesna mana i da joj je dugo trebalo da zavoli sebe i sve ono što ne može promijeniti.

"Htjela sam grudi pa nos pa usne. Svemu sam jedva odolila. Dovoljno puta sam se uvjerila da promjena koju napravim na sebi nije dovoljna i da je potrebna promjena u meni i naučila sam se voljeti što je, izgleda, najteža stvar na svijetu. Sebe i svoje stanje, okruženje, situaciju... Prihvatila sam sve. Radim s onim šta imam", poručila je Neda.