Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imala milione a sad beskucnica. sad napisi knjigu kako sam spickala milione i ostala gladna. mozda prodas koju. prvi bih ja kupio, jer me zivo interesuje koji idiot moras biti da sprzis milione i crkavas od gladi. bolid 1/1. sevap se smijati budali.
@thea Može ako je žena glupača, ako je pametna naravno da ne...kad vidiš u kojem smijeru to ide, prekineš na vrijeme!
vecina osoba koje se bave ovim poslom su takvi kakvim si ih i opisao - bolidi...
Kaže"jedino dobro iz te veze su moja djeca".Pa da su dobra ta djeca ženo draga ti ne bi danas živjela na ulici.Kakva su to djeca??
Tuga velika. Pva se baš namučila u životu!
Ljepota je prolazna, šta da ti kažem.
niko živ nije pročitao tekst cccc ženu opeljusio muž, ostavio joj samo gace
Pasjaluk@,eh sada, dali su bile gace ispod onoga sto je imala na sebi kad je bila izbacena i ostavljena od muza,prepuštamo tvojoj mašti, ali u svakom slucaju, tuzna prica, bez obzira, radi li se o osobi koja ja nekad bila imucna ili o nekome ko nije, mislim, ovakvo nesto niko ne zasluzuje...a vjerum mi, moze se svakome desiti, zato ljudi, nemojte nikada da se smijete tudjuj muci...
Da.... Na klixu inace niko ne cita clanke, samo naslov i odmah krenu da pametuju
jebiga, svakom se moze desiti. nego dajte kakav broj da uplatimo.
Jbg drugarice, lice picu prodaje, eto to ti je! Pred ogledalo samo ce ti se kazat sto sad ne zaradjujes!
Nas u BiH stvarno zanima kako se oco desilo
Narod kaže : mlad delija, star prosijak !
a kuraa klasicna
ma trebaš ti doktoru malo..e to je ono dabogda imo pa nemo
sigurno je tu malo i ovisnost o drogama odigralo svoju ulogu pa ipak ako je bila boginja pa sad beskucnik, nije sama. ima onih koji su rodjeni beskucnici pa o njima niko ne brine. sto se tice muza o njemu ce vice reci koji su jaki na temema poput sponzoruse.
Eh, drage dame koje misle da svojom ljepotom mogu imati koga hoce, bogatog i uspjesnog da im finansira prohtjeve, treba da uvide da one ustvari ne mogu nista, vec takvi bogati mogu s njima sta hoce, pa ih i zamijeniti drugim mladim ljepoticama jednog dana kad ove ne budu vise tako dobre i mlade...
sreća pa ima svoju školu i nauku, nije to mala stvar.
ako se rodis siromasan.. nisi ti kriv.. ako umres siromsan onda si ti kriv.. niko drugi..
siromastva nema, kaka sirotinja. vezbaj da stedis pizdati materna
Strašno mi je "žao" ove glupače što je nekad zarađivala milione a sad jedva preživljava! Ne znam da li da više žalim nju koja je mogla sad imati ogromnu ušteđevinu i "rahat" živjeti samo od kamata, glavnicu ni da ne dira...ili rudara iz Zenice koji rasteže platu od 1-31 ne bi li preživio? Mogla je uložiti i u neki biznis jer je morala biti svjesna da će se njeno lijepo, zategnuto lice jednog dana ipak smežurati!
@thea Ne znam šta hoćete da kažete, da će neko ko ima 10 miliona ušteđevine nakon izvjesnog vremena ostati bez tog novca jer će mu ga država uzeti? Gdje je tu logika, onda bi svi dobro plaćeni soportisti, glumci, manekeni, biznismeni po toj logici postali siromasi. Možda ako su nemilice trošili a nisu imali prihoda u međuvremenu, samo tako se milioni mogu sprčkati!
@sandor1 Onda ne bi bilo ni milionera, a još manje milijardera, a ima ih. I niko se ne odriče novca za života, osim kad umru pa doniraju neki da se uža i šira familija ne dokopa.
"Jednog dana sam večerala Jackom Nicholsonom, drugo veče s Andyjem Warholom, treće s Romanom Polanskim", rekla je Urbano. Fina redaljka bome, fina