Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi se drogirali zbog emocionalne potisnute boli koja se, gle čuda, jedino tako na mahove gubila....Drogiralis te ste jer ste imali pare, i moglo vam biti i to je bilo popularno, kao i danas, i ne pričaj gluposti!
Šmrkala si ti kćeri zato što je se bolje guziti kad si haj
Svi ovi poznati su narkomani i razvratnici svoje vrste ali gle čuda prikazuju ih kao primjer uapješnosti... I dok se narod koji pošteno zarađuje svoj komad hljeba, a i ovima za drogu i sve luksuze oni se šepure, šutaju loptu, igraju reket, glume, pjevaju,... A narod jadni i glupi navija i kuje ih u zvijezde... Dobro nas još zemlja drži...
ova je ista kao i kljix
Jao sto ne mogu sran.ja ! Svi se ko fol drogiraju zato sto su imali neke traume.Ma daj ne ser.i,lupaš se zato sto ti je dobro !!