Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super sto su novinari dali na uvid g0vnaru da je tim ljudima zabranjeno uzivati malo i odmoriti..... ybm li vam mtr nekrofilsku
Zna i on veoma dobro sta i kako rade, ne bi bio to sto jeste da nema uvid i pored novinara. Nije to nas "tajkun" ipak
komotno im je vjerovatno i rekao odmorite dok me nema kad dodjem da zajmimo poso
Kad vidim gdje je i šta je Hrvatska danas dođe mi da plačem... e Bosno moja, nema tebi sreće...
@meho1bosna Nemoj tako druze, Sta nas boli ckura, kod nas je bio na sff-u ugledni umjetnik i glumac Marko Mandić poznat po mnogim "VAŽNIM" filmskim ulogama a bosansko-hercegovačkoj javnosti poznat još i po tome što se skinuo GO poršle god na sff-u a ove došao BOS kume. Vidis da i nas posjećuju celebritiji, ha ja.
Uvijek su bili i uvijek ce biti ispred nas i zasluzuju da budu. Evo ti primjer wc u restoranima cim dodjes u Hrvatski dio BiH mozes sa poda da jedes, 99% ih cisto i mirisu bolje nego kod vecine Bosnjaka u kucama, dok npr. kod usljivog Gojka dosje ti da povratis kad udjes u wc iako su mu milioni kroz ruke prosli. Nismo mi Bosnjaci nizasta osim da tracamo, pametujemo i zavidimo drugima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sad se posada kupa i taba do neizmoglosti... pizzeee konstantno na radnoj temperaturi...
Inace ne volim bogatase, ali Bezos je u odnosu na Muska daleko ispred njega jer se ovaj obogatio skljucivo na Amazonu koji ga je on licno i osnovao dok ovaj se pravi blesavijim nego sto izgleda
Ocigledno nisi nikad radio ili raspitao se/cuo kako je raditi u Amazonu (lager i tako to).
Imaju i oni dušu.
Ovi vise uzivaju nego Jeff realno
Sad ce polusvijet sa Estrade da popuni mjesta na Jahti,…😉 Gumeni Camci vec veslaju saObale prema Jahti 🛶⛵️🛟
Bit ce "Bunga-Bunga" sad kad gazde nema
Party time
I sta je tu cudno? Odradili ljudi posao, sad im dopusteno da i oni malo predahnu.