Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar je ova vijest bitna? Da je kriminalac na slobodi i jos se hvali? Ovo smao ima na brdovitom Balkanu gdje su mladim ljudima uzori ovakbi kriminalci, kriminalci u odijelima i oni klosari oko solitera po Alipasinom.
@KPDZenica ----Pa dobro ko da mu bude uzor danas ,mozda bake,covic,dodik. Ti likovi su nedodirljivi... Ti izrodi odnesose milijarde... a golubuvic radi na sitnoo, janik.
Promovisu kriminalca koji ne zna da sastavi jednu prostu recenicu i jos se hvali svojim nedjelima i time kako je isao na ratista da ubija neduzne ljude. Ocekujem da u narednim danima pocnu promovisati Mladica, Karadzica, Milosevica,Tudjmana, Praljka.... i sve to za "saku" eura. Sve za pare, pa ako treba i vjeru, mamu, oca, brata, sestru...prodati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nova atrakcija zadruge i parova,cestiam svim imbecilima što prate
Nedaj se krile sretno na slobodi
Izasao .Odlezo svoje .Sto ste pakosni kao da ce vama na rucak.Koliko ih ima gorih od njega on je mala maca .
Jos ha na FB. hledati, majmunu pridavati paznju?
I uhapsen radi falsifikovanih dokumenata(tablice sa natpiaom Kristijan)i narkotickih sredstava hahahaha debi ostaje debil
nebitan lik,može samo ljudima koji nemaju grama mozga biti interesantan ali vjerujem da eto njega ubrzo u neki rialiti program
Nije izašao iz Gabele, no je izašao iz ZABELE !!!
kultni film ? glumac?
Tipican primjer glupana sa balkana...misici iq mu 20 i on ono zajeban...mene bi sramota bilo stat kraj njega
E jes ovo uzor u pm!!! Pitam se samo kako li svi oni istinski kriminalci 90ih zavrsise pod zemljom a on gle cuda jos ziv???
izasao iz karantina
Dinara jednog u zivotu nije zaradio posteno...cime da se hvali??? .mene bi sramota bilo tog zivota...sta su ovakvi nanijeli zla drugim ljudima fuj..
Vidi mu glave :-)
A sad pravac zadruga ili farma po lovu.hahah
Obicna nepismena seljacina,metak je rijesenje
@zeleniiiii Da je metak rijesenje za nepismene seljacine trecina Bosne bi bilo pod zemljom.
E nek ste nam prenijeli ovu informaciju da niste nznm šta bi. Jbo vas on