Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista mi mrze nema od ovih licemjera i dvolicnjaka, hoce da svijet ima idealnu sliku od njima, kako su divni, krasni. A u svom okruzenju, susta suprotnost, zagorcaju zivot za cas. Mrze sve drugo i drugacije od njihovog svijeta. Sto bi rekli izvana gladac iznutra jadac.
I takooooo nastade GEN tipa B/y+z , ciji se korjeni mogu povezati sa Balkanom :D Jos ovo, nije bilo na silu :D...sto znaci ako nisi 100% ( sto ne mozes biti ), onda si braders sa cojkom ili zenom pored sebe :D STOP rasizmu!Smrt narodima SLOBODA ljudima!
Masoni!
U grob ce je otjerati
@motanusa Mogu joj samo pljunuti pod prozor, ako i to? Mala holivudska čkapi je imala više prometa nego tuneli Vranduk1 i Vranduk2. Samo čekamo dan kada će i ona napisati #MeToo za nekog režisera ili producenta. Umislila mala da može tek tako postati kraljica nacije zbog par uloga u filmovima. A ovaj smlato misli da je ulovio "ribu" a svaki put kad je poljubi, poljubio je ćelu pola holivuda a možda i šire...
A je li tacno da je Hari trebao dozvolu za zenidbu? Da je tako kako "glumica" glumi, ne bi se udala za Harija. Vidjet cemo jos cemu je trebao posluziti intervju.
Mir ce biti kada neko poravna ovaj dvor sa zemljom
Kakvi bolesnici bili zabrinuti koliko ce koza potamjeti djetetu njihovom unuku,a nece ni BOG svasta zato i zive koliko zive,ijako su odavno mrtvi u dusi.
Stara kebara
Pa ko je tlacio i ubijao po svim kontinentima...?
Ova bakuta je opasnija i od Putina.
Nek samo bude po redu, prvo djeca pa onda kraljica
De ba sta me briga za ove. Nego recite vi meni, imal sta za Dzejlu, sestru joj, snahu od komsijine svekrve itd. Javite, brinem se
I takooooo nastade GEN tipa B/y+z , ciji se korjeni mogu povezati sa Balkanom :D Jos ovo, nije bilo na silu :D...sto znaci ako nisi 100% ( sto ne mozes biti ), onda si braders sa cojkom ili zenom pored sebe :D STOP rasizmu!Smrt narodima SLOBODA ljudima!
Faraoni
Narcisoidna glupaca zavadila kraljevsku porodicu.
Najvece lazi, prevare i bajke dalmatinskog pustolova; Vedrana Badjuna - pokrenimo algoritam da se prosiri istina o najvecem prevarantu i redikulu Balkana www.vedranlazun.com Zahvaljujem i izvinjavam se na spamovanju. Malo humora u doba ovog ludila i lockdowna, nije na odmet.
Prosjecan bosanac,sad ovo kako su djeca otisla u njemacku i dalje na zapad , strepi da mu se ne pojave crna unucad, a kamoli snobovska kraljevska obitelj...sad odjednom u americi se svi kao zgrazaju na rasizam a oni ga ismislili....Oprah samo sto se nije onesvijestila, kao da je s marsa spala ,kad je to cula...
Jest Vala brate Oprah pretjerala sa reakcijama.. Mozes mislit rasizam u kraljrvskoj porodici.. Wowwwwww
Puni para i "problema"
Ima li ko link ovog intervjua???