Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti Muzafere navijaj, viči Bosna Bosna
@xzibitstolac u pravu si i Džeko je iz Dubrovnika ...logično.
@DrugLavov da grade za svoje pare, investiraju, u spaniji il francuskoj il monte Carlo , niko ne bi reko nista. Nek grade gdje hoce, Dubrovnik je top svjetska destinacija . Vjerovatno ce i po Bosni graditi , al nama nisu problem invbestitori, njih ima, problems su reketasi politicari koji investitore reketare na sta oni ne pristaju. 10ne milijardi strani i domaci zele da uloze , al politicari ljakseri od mjesne zajednice do navise ne daju im
Pametan samo budala sjedi i ništa ne radi
Talibani jako vole da žive u državama na čijim zastavama je KRIŽ ( Norveška, Švedska, Finska, Danska, Švicarska )
Neka mu je sa srećom , da još jednu pored napravi
Zar nije Pula najskuplja ?
ovi fudbaleri ce na kraju zavrsiti kao malinari: jedan u Dubrovnik ulaze, odmah svi tamo ulazu. Ishod je poznat. Hebiga, za pametnu investiciju nisu dovoljne brze noge
Cuvaj se UZP diskoteka, neces je posušit.
Čitam komentare i ne vjerujem... Pa ljudi moji, Emir je moj sugrađanin, rođen, odrastao i odgojen u Dubrovniku, u čemu je problem??? Isto ko kad bi mi iz RH se pobunili da npr. Marin Čilić odluči investirat svoje solde u njegovo rodno Međugorje...
Ma pusti debile, to je igrom slucajeva Dubrovnik hoce pare da pravi. Tako je mogao i u Minhenu gradit, pa nece u Vitezu luksuzne stanove pravit..
Supci jedni covjek je iz Dubrovnika i posteno je zaradio svoj novac...Moze sa njim da uradi sta zeli ..Cudi me samo jedno da licemjerni Bosnjo najvise laje na ljude koji su posteno zaradili svoj novac a klanja se ljaksanima koji uzimaju drustvene pare kao politicari ,mafijasi i razne druge kriminalne osobe ..Sta je to u Bosnju i mentalitetu da ne voli niciji uspjeh ?
Ode sve ovo za 4000 e po kvadratu!
Pravi Patriot.. svaka cast Dubrovniku
Meni je zao da je ovo clanak koji citam visko na ovoj stranici, a jos nisam vidio ni jedan o zenskom fudbalskom prvenstvu (mozda sam ga promasio). Bilo bih fino za inspiraciju nasim mladim fudbalerkama.
Borilacke karijere 👊
Pametan , da ih nece mozda u Banovicima gradit ?? Mada znam da tamo ima vikendicu :)
Je l' od onih para sto nas prodade Francuzima 2011.?
Nije moglo malo bliže vodi Spaha? Doduše, to je rezervisano za neke sa "domaćijim" imenom. Daleko brate od vode, Nema šanse pješke na plažu, a parking u Dubrovniku je "sitnica".
Pošteno zaradio,neka radi sa novcem šta mu je srcu drago