Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...svaki password je neđe zapisan...i kao takav, čitljiv i dostupan za zloupotrebe.
...btw, klixe, ovo se more komentirat a ola brunath nemere?...
Nikakav password nigdje nije zapisan - barem ne u standardnoj a takvih je 99,999% procesa autentifikacije. Čuva se hash funkcija tvog pasvorda. To konkretno znači ti upišeš svoj pass ali dobije se neki divlji niz znakova koji je nemoguće (gotovo) obrnutim procesom vratiti u početni pass. I svaki put kada upisuješ svoj pass samo se gleda da li je hash isti a ne poredi se šta si ti u principu upisao... Ovo je samo da nema zabune šta se čuva, a svaki sistem koji postoji može se hakirati ovako ili onako..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
cure na tviteru se solidarisu sa ovim fufama i slikaju se gole :D HAHA BOZE koji idiotizam #leakforjlaw
http://thepiratebay.se/torrent/10942405/09.01.2014_Celebrity_Nude_Photo_Hack_Collection_-__fappening sve su tu koga interesuje.
pregledao i sve neki anonimusi, očekivao sam evu mendes, beyonce, angelinu. bezveze.
Na ljepoticama nisu dozvoljeni komentari a na ovim člancima su dozvoljeni????????????
Danas i dijete zna da na internetu nikad i nikako ne možeš biti siguran; čuj molim te golišave slike pohranjene na cloud-u, nevino kao i kod Severine. nije nikakava vijest, skidaju se one svojevoljno i u javnosti, samo što im umjesto zvjezdice stoji 2cm krpice.
Ma ko ce to jos povjerovat da ove slike slucajno izadju u javnost:),zna se da golotinja,po mogucnosti homemade porn video,podize popularnost
kolko mogu biti glupi da se slikaju sa svojim ajfonima koji salje slike odmah na cloud servis i onda kukaju sto su ih "hakirali" hakirali ste sami sebe glupace :D a sada speKtakl fap fap fap fap
eh da ima seve, pa da se zarovim po netu traziti :)
Zar ima neka od poznatih da je nisam vidio golu?
Oemdži, bradavice, vagina i prdeži poznatih osoba su posebni.
Kad je zemljotres crvena petokraka a kad je sisa crna petokraka! Haj ti sad skontaj...
zanimljivo kako se od ove Jennifer pokazale slike baš kad je prekinula s dečkom....inače danas se stvarno samo budala može slikati gola pa dramiti oko privatnosti.
http://www.reddit.com/r/TheFappening/
Pa, ionako se skidaju !Cemu naknadno uzasavanje nad vlastitim fotografijama.
Ma sta ce nama lista ljepotica daj nam slike ;)
Joj klix-a poceo i da hakuje..