Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imali neki nacin da se ovo blokira na klixu
..i ja se pitam
News filter extenzija za Chrome, je kreirana upravo radi ovakvih vijesti. Upišeš pojmove koji te ne zanimaju i sakrije te vijesti. Nažalost, kao i ostale ekstenzije radi samo na desktop verziji Chroma, ne i na mobilnoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cuj mostarska Kim Kardashian hahahahah. Kalesijski Leo Messi🤣
Nebitna kuravela kao i ostale "influenserke". Otkad je to postala titula/zanimanje?
We don’t care.
I šta je poenta ovoga?
Turske pljake 1/1
KatoIibanska ku rva
Ajj titule mostarska Kim K, zini zemljo
Ko joj lakira obrve ?
O kakvim vi spodobama iskompleksiranim sa telefonima pišete ! Toliko omladine koja je uspješna i obrazovana koja ne mogu dobiti prostor od ovih budala koje su u životu pročitali IVicu i Maricu , a i to je upitno !
Kome ga je popusila u klixu da je ovako objavljujete?
Godinu dana poslije ,,naslo je u kadi vene isjeklo… Nije to sreca oci lijepe…
Ovaj novinar izgleda nema zivota dok pise o ovim nebitnim fufama koje placaju za clanak.
Hebe se nama za njenim poklonima...
dobro onaj jedan rece za ove sto postavljaju skupe poklone, one jadne to postavljaju jer nisu navikle na luksuz, ak djaba sirotinja ce uvijek biti takva
Ovako su mediji i onoj Tijani Ajfon pisali da je influenser kad bom uhapsi je policija ona na vikendici 30 muških punjača, tako da za medije Influenser=Kurava
Mene bi bilo sramota da kazu da sam ova ku*va kardashian