Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dupeljupci su svakodnevica. Ali u nas ni to ne znaju. Odron svih dupelizaca, cuveni "novinar" Senad H., se uvlaci u straznjicu, na isti nacin kao sto vodi i svoje emisije. "Aj lav ju meen"..."al lav ju lajk morgan"..."aj lav ju lajk frimen" ..... hahahahahhaha
Mufid Memija, Morgan Freeman, trećeg nema,
Dobar mu je onaj dokumentarac o vjeri
On je sve samo nije "Free Man" nego je rob Dolara, pa se kao takav dokazao i u ulozi ratnog huskaca a u sluzbi neokolonijalizma i liberalizma u kampanji "demokratskog" Holywooda.
jesil ti šta po strani ko Kozbi...to nam reci
legenda. mogao bi ga slušati i kako čita imenik
Glumcina i pol al dupe bih dao za 1dolar to si dokazao zadnjim videom
@dokjeovacabeeee hajmo ponoviti...ja bih, ti bi, on bi.....
Respect stari,vrh si!