Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Prikaži?
Zabranite komentare, mnogo je isfrustriranih mozgova ovdje!
Sudnji dan ce biti zanimljiv.
PRIČA SE DA GA ANGAŽIRAO HARIS PAŠOVIĆ!
Bravo Jadranko!!!
ne mogu vjerovati koliko prmitivni komentara!Umjesto da budete ponosni da je Andrej uspio,pola od vas je u stvari ljubomorno na njegov uspjeh.Njegovoj majci svaka cast .
andrej,zakon si i kao žena i muškarac! baš si mi simpa i jako lijep!!! prirodni ljepotan!!!!
Na trenutke budem jako ponosna sto sam Bosanka. Ali sada nema osobe koja se vise stidi gdje je rodjena i gdje zivi kada vidim da je 90% komentara negativno, zatucano i zlonamjerno. Kada vam je ovo toliko odbojno, da Bog da vam svako dijete bilo kao Andrej. Za sebe ne brinem, bilo mi dijete homoseksualac, transeksualac, android - od mene ce imati svu podrsku i ljubav svijeta. Majci, svaka cast, pravi primjer za roditelja. P.S. Pozabavite se svojom gramatikom i pravopisom da vam bar komentari budu tacno napisani. To je ono cega trebate da se stidite. Ne znate ni vlastiti jezik.
Andrej, ne obaziri se na ovo. Takvo ti je Sarajevo. Svi, koji su iole ista vrijedili, su pobjegli odavde a oni jos uvijek misle da su lafovi..E jadnici, bolje vam je igrajte kako vam kazu (a to i radite) i zarovite se malo u kontejner. I naravno, poslije toga malo na forum pljuvati.. I da, oni koji mrze pedere obicno imaju neizivljene pederske snove!
MA BOLI GA K ON UZE PARE PA VI MUSKARCINE MISLITE STA HOCETE ... MOZETE SAMO BITI LJUBOMORNI NA NJEGOVE FINANSIJE ... NIKAD NECETE ZARADITI NI POLA OD ONOGA STO JE ON ZARADIO U OVOJ GODINI A DA NEGOVORIMO DALJE .... MOZETE GA SVI VI ZLI JEZICI ANDREJU ....
boli njega uvo on uziva svojih pet minuta a kad nadju novog andrej ce na antidepresive. Prognoza: za 5 godina umire od kombinacije lijekova. They love you when you\'re on all the covers When you\'re not then they love another
previse ima ovih skrivenih komentara, a mali je samo Pedišon hehehe
Vi liberalne p.i.c.k.e, mame vam POZDRNEM:
Kakav ba Andrej ja mu prebacivo kroz noge. Kako to da je Bosanac?????
Protiv Andreja nemam nista, ali mama je prica za sebe... U onoj Tuzli iz koje sam ja se ne prica srpski, GDJO MAMA!!! Andrej: Posalji mamu najboljem zubaru i trazi najskuplji teeth whitening. Onda istu stvar uradi za frizera, kozmeticara, licnog trenera, dizajnera...Pored tebe takvog/takve, mama bi ipak trebala malo bolje da izgleda, don\'t you think?
hahahah... boli njega... on uziva, putuje, ima novac, slavu, dizajnersku odjecu i sve svjetske modne piste su njegove. oblaci musku i zensku odjecu sve mu dobro stoji, da je ostao u truhloj bosni samo bi mu se smijali i nebi mogo ni najobicniji posao naci zbog svog izgleda jer su ljudi zaostali pakosni i zavidni primitivci.
@qlface To legendo dobro si im reko ! Vi sto podrzavate ovakve pojave niste normalni mamu vam kretensku ! Sta ocekivati od naroda sto je svog neprijatelja koji ga je klao jos uzima za prijatelja ! (Ne mislim na sve bosnjake - vecina !) Nemate nikakvog karaktera i ponosa cisti HAJVANI ! FUJJJ !