Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije lako biti bogat u americi. ako nešto pokušaš povalit' eto tužbe :)
Mogul? Ne možeš
Nikakvo čudo da je sve više pedera, čovijek ne smije ni pogledat više žensko, a ove drolje došle sve preko kurca na scenu i sad glume nevinašcad.
odakle ti informacija da je sve više pedera? jer se više čuju? je li sad ima sve više žena zato što ih sve više traži da im se glas čuje?
Pedera je uvijek bilo... samo nisu imali prava.
Mogul? Nemogu više!
Ma ove glumice seru , napravile karijeru zahvaljujuci casting couch-u, a pola ih u najbolju ruku prosjecne glumice, i sad one lafo nesta tuze... glupavi feministcki pokreti..
@asa Mozda malo ima i toga , al ovo ti je vecinom onaj glupi SJW pokret, gdje zene samo zrtve glume ,ako nisi zrtva nisi kul, ako ti momak dobaci to je silovanja itd. opsta budalastina...
Pokret #MeToo je onda drustvo kurvi i spozorusa jel? Treba osnovati kakav pokret gdje ce se one predstaviti ko oni koji zlostavljaju... To bi bilo ispravno...
Nije on mogul, on je pokazao da može.
on je samo pitao mogul? one sve rekle moze...
@amadeus9999 A onda kad su im se zasušile koke hoće para.