Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad arapski medii pisu protiv krscana & zidova, to je njihova sloboda govora...
...od velike većine pripadnica njene branše se očekuje da "utrefi" štikle, kupaći i kez. sve drugo je daleko iznad mentalnog limita. "teroriziranje sad i plinskih postrojenja". jadna nebila, smrznuta konzumova kokoš ima veći iq.
aman ko se nasao hvaliti krista. da ti nije njega bilo, jos bi imala svoj jezik, kulturu i zemlju. ebali te konkvistadori
...presutit cemo za musle i osmanlije :)
Ljudska glupost je bezgranicna ,glupi ljudi mrze.Ide ziva bila procitaj sta bilo sta makar i racun za struju .
Haj da je to rekao neki intelektualac ili naucnik koji poznaje Islam i ostale religije covijek bi se ljutio. al kad to kaze osoba koja nema 2,5grama mozga onda tu vijest lagano treba ignorisati i nastaviti sa uzovanjem u zivotu ;)
Ja misice a sto.ne.kritikujr svoj portoriko i El salvador koji ima.najvise terorista na svijetu i najvecu stopu ubistava ma svijetu...
https://www.facebook.com/I-ovo-je-Bosna-i-Hercegovina-1484716495169505/