Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miranda REDOVNO radi pilates, jogu i strech treninge sa tegovima.... i opet izgleda kao vreca kostiju.Ljepsa balerina deset puta... http://www.wwd.com/eye/lifestyle/mary-helen-bowers-on-ballet-beautiful-5955593
volio bi trenirati uz ovu lijevu :$
Poslije 12 sati rada na poslu i u kuci prosjecna zena bas ima vremena za ove bull shitove...djecu joj cuvaju siterke rucak prave pomocnice a muza zadovoljava ljubavnica...welcome to eden..
Bravo! Svaka bi zena imala vremena za ovakve stvari, da joj se posao svodi na to da dobro izgleda i seta pistom, a da ne pricam o ostalom! ;)
Pa normalno, ko toliko zaradjuje od ljepote i treba najvise ulagati u nju. Miranda lutkica
I ja bi vježbala ko mahnita da zaradjujem ko mirandica ;)
...počni sa onim "mahnita" :))
Počela bi ja sa svim prije nego sa vježbanjem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nema sminku...IMA MASKU....ovo je presmijesno....probajte vjezbati uz masku na licu...sve ce vam biti jasno ....LOLCINA
...ja bi radije vježbao uz ljepoticu na ćilimu :)
ja bih cilim :) pusti vjezbanje :P
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
...parket, "riblja kost"...čista desetka :)