Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije njanjanja nema kajanja Majli ščeri.
normalizovo joj se šećer
neko nekad dode pameti, a vecina nikad.
Draga, da nam nisi rekla, ne bismo ni znali da si bila gola...Tako da, ne moraš brinuti. Ima i onih koji su propustili to "čudo".
Poslije je*anja nema kajanja :D
Možeš li da vjeruješ šta mi ovdje čitamo...
jednom drolja uvjek drolja. pokazala sve sta ima i sad vise nema cime da privuče pažnju
Njeno ponasanje je pomno isplanirano unazad dosta godina kada je bila idol mnogim maloljetnicama dok je glumila u Hannah Montana. Tu je i bila pristojna i tad je bila idol mnogim djevojcicama da bi nakon tog showa postala prava kurava, sta mislite sta se desilo sa njenim fanovima. Vecina njih je slijedila do ovoga sto je danas postala...
i kurva sa petlje se kune da je dobra vila
dno dna i kaze nemoj ih udarati, protiv sam nasilja ali na iskusenju sam, treba da nezrela djeca gledaju taj freak show od osobe i da im tooo postavlja standarde u zivotu.
jao... šmrc...
jao prcc ;)