Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze ona staviti najskuplja sociva, izbjeliti zube, doraditi usne i platiti najskuplje šminkere da je ušminkaju, ali kravetina ostaje kravetina
Ma cak je nisu ni dobro nasminkali. Onaj tus i maskara uopste ne izgledaju profesionalno naneseni, a u nekim kadrovima se vidi kako joj se korektor/puder skupio na prevoju kapaka. Znaci bas bezveze. I izgleda da je pokusala kopirati Sinead O'Connor, i malo je reci da je bezuspjesno to uradila, ovakva izvjestacena se ne moze porediti sa Sinead i njenom prirodnom ljepotom i prirodnim emocijama, a o muzici da i ne govorim.
kad nemas nista onda se skini..guzovi vazda pale...
a ima vala guzove...ko mohune. bolje ja imam
vala i jest :-)
za pare koje ona zaradi, svi bi mi "mudri komentatori s klixa" polizali i čekić i testeru i lopatu...
odron..
Miley Cyrus je klincima poznata po svojoj ulozi u djecijoj TV seriji Hannah Montana. Djevojcica je sad odrasla i izgleda jako dobro, ali da bi presla iz djecijeg programa u svijet odraslih potrebna je velika pompa, koja nije jednostavna niti jeftina. Madonna je pokazala kako se stvari rade i Miley ide istim putem. Budite sigurni da ce Miley za 2-3 godine biti popularnija nego sto je Brtney Spears ikad bila i da ce biti jako uspjecan 'entertainer'. Ovaj trenutni imidz sa provokativnom frizurom i raskalasenim ponasanjem ce nestati do sljedeceg album koji be biti u Rihanna stily. Sto se tice njenog izgleda, Miley je prelijepa djevojka i oni koji je nazivaju kojekakvim imenima treba da se malo zapitaju zasto im Miley nije lijepa, je li ljubomora ili je samo u pitanju balkanski mentalitet. Takodje bih posavjetovao sa stanu pred ogledalo i na sebi samima identifikuju stvari koje ih cine kvalifikovanim da kazu da su bolji od nje i da je nazivaju kravetinom, balavicom i seljankusom.
Ovdje je tradicija, kad jedan ostavi negativan/ pozitivan komentar, svi kao jedan krecu u ,,paljbu". Ja Miley niti gledam niti slusam, odgovorila sam ti samo zato sto mi je tvoj komentar najnormalniji.
gle normalan i razuman komentar na klixu, zar je i to moguće :)
Ove moderne danasnje djevojke izgledaju ili kao djevojcice ili kao djecaci, tako da se covjek mora zapitati da li je pedofil.
Sranje. Danas svako muzicar
Njoj treba reci ( slagati ) kako ima dobre butine i obasuti je ( slagati ) sa komplimentima i zaraditi koji milion.
obična balavica seljankuša
a čekić na kraju nije iskoristila ni jednom, osim za lizanja naravno
...vidi nidže kejdža što mu frizura porasla :)
samo treba imati pocetni kapital da ulozis u neku glupost i biti dosljedan te gluposti i postit ces uspijeh. Sad kad bi napravila video zapis kako prdi zaradila bi par milioncica na tome -.-
ma nek se ona malo skinula, to je najbitnije... inace joj niko pjesmu ne bi ni poslusao... vala svako se danas i prihvati mikrofona....
Polizo bi je ko ona onu macolu
Pjesma se može slušati ali ona je sick !