Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...fakat mi nije jasno ko se jos lozi na ove price i pricice...dosadni ste sa ovim malo vaznim stvarima koje su povezane sa tako reci poznatim sa estrade... DOSADNO !
dosta više sa ovima
Ovaj srbin ne zna da mu je Severina podmetnula tudje dijete
kakav je to krivi spoj..:D
Ha ha ha... Nije ona dzabe pjevala onu pjesmu "... ali ne i muško koje zna stajati u dvoje..." to ona iz vlastitog iskustva.... A mediji uvijek "zedni" ovakvih "vijesti".... Presmijesno sad sve izgleda kad se vidi ih je doticni par svojim prekidima i mirenjima ocigledno vukao za nos :D
bit ce da nije dobar GLUMAC xDD